امام جمعه مشهد گفت: تنها این نظام و کشور است که به خدا وابسته است و خداوند چنین نظامی را اداره می‌کند.

علم‌الهدی: این نظام را خدا اداره می‌کند

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی ظهر ۲۱ شهریور در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی (ع)، با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با اعضای هیات دولت، بر ضرورت روایتگری از قدرت و قوت نظام تأکید و اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، مقام معظم رهبری تکلیفی را برای تمام مسئولان، صاحبان تریبون و اصحاب رسانه معین فرمودند و آن این بود که همه مسئولان و رسانه‌ها باید «راوی قدرت و قوت نظام» باشند. این کشور نیز همانند سایر کشورها ضعف‌ها و کمبودهایی دارد، اما نباید تنها به روایت این کمبودها پرداخت؛ رهبر معظم انقلاب امر فرمودند که راوی قوت و قدرت باشیم.

وی با تأکید بر اینکه نسل جدید انقلاب باید موقعیت کشور را در بستر قدرت و قوت بشناسند تا آگاهی لازم نسبت به قدرت نظام حاصل شود، افزود: نمایش دستاوردهای انقلاب نشان‌دهنده قدرت ظاهری نظام و کشور است؛ اگر شرایط امروز با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مقایسه شود، پیشرفت‌ها در عرصه زیرساخت‌ها غیرقابل مقایسه است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی به برخی رشدهای زیرساختی کشور اشاره و بیان کرد: پس از انقلاب تا کنون راه‌های کشور شش‌ برابر شده، ظرفیت بنادر بیست‌ برابر، سدهای مخزنی و تولید برق چهارده‌برابر افزایش یافته، تولید محصولات پتروشیمی سی‌برابر و تولید فولاد پانزده‌ برابر شده است. همچنین صادرات غیرنفتی کشور 57 برابر شده است؛ در حالی که پیش از انقلاب صادرات غیرنفتی خاصی وجود نداشت.

قدرت کشور ورای دستاوردهای مادی است

علم‌الهدی با بیان اینکه در کنار توسعه علمی، دانشگاهی و پیشرفت‌های دفاعی که امروز جهانیان را به تحیر واداشته، اینها تنها بخشی از دستاوردهای زیرساختی کشور است، گفت: امروز شرکت‌های دانش‌بنیانی در کشور فعالند که محصولات آنها به سراسر جهان صادر می‌شود و حتی اروپایی‌ها از آثار علمی آنان بهره می‌برند در حالی‌ که پیش از انقلاب چنین ظرفیتی وجود نداشت؛ با این حال، اصل قدرت و قوت نظام در این موارد نیست؛ بلکه در «بنیه و توان درونی نظام» نهفته است.

وی با تأکید بر اینکه امروز ایران تنها کشوری است که خود برای خود تصمیم می‌گیرد و هیچ قدرت خارجی از بیرون برای آن تصمیم‌سازی نمی‌کند، افزود: روزی که نهضت امام خمینی (ره) آغاز شد و به پیروزی رسید، ایشان رهبری انقلاب را بر عهده داشتند، امام رهنمود و هدایت می‌کردند، چه چیزی باعث می‌شد مردم با سینه خشک در برابر گلوله و توپ بایستند؟ آن قدرتی که مردم در میدان حفظ کرد، قدرت خدا بود. دل‌ها به دست خدا بود و او دل‌ها را هدایت کرد تا مردم با سینه‌ای بی‌سپر در برابر گلوله‌ها بایستند.

اذعان آمریکا به غافلگیری در برابر انقلاب اسلامی

امام جمعه مشهد ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب، کارتر، رئیس‌ جمهوری وقت آمریکا در نامه‌ای توبیخی به رئیس سازمان سیا نوشت: «شما ۲۵ سال بر این کشور مسلط بودید و همه امکانات اطلاعاتی را در اختیار داشتید، چگونه انقلابی چنین عظیم را پیش‌بینی نکردید که دست ما را از ایران کوتاه کند؟» که رئیس سیا در پاسخ گفت: «ما هرکاری لازم بود را انجام دادیم، اختلاف میان قومیت‌ها را دامن زدیم، حس ایران‌دوستی را از بین بردیم و آنان را در کنترل گرفتیم اما یک عامل را نتوانستیم پیش‌بینی کنیم و هیچکس نیز قادر به پیش‌بینی آن نیست و آن اینکه رهبری که ۱۳ سال از کشور دور بوده، نام و سخنانش قاچاق به ایران می‌آمد، اطرافیانش دستگیر شده بودند و به هیچ قدرتی متصل نبود، چگونه توانست با یک قلم و کاغذ، ۳۵ میلیون نفر را به انقلابی فرا بخواند که ریشه ما را از این کشور بکند؟»

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، علم‌الهدی با بیان اینکه آنان نمی‌دانستند این قدرت، قدرت خداست که با رهبری امام بعنوان مأمور خدا بر دل‌ها حاکم شده است، اضافه کرد: امروز دشمنان در فجیع‌ترین شکل به ما حمله می‌کنند، در حالی‌ که مردم با کمبودها و نارسایی‌هایی از جمله ناترازی انرژی و گرانی کالاها مواجهند، به تلاش دشمن برای کشاندن آنان به خیابان پاسخ منفی دادند و متحد پشت کشور خود ایستادند.

وی با تأکید بر اینکه حاکمیت خداوند بر دل‌ها هنوز هم ادامه دارد، اظهار کرد: دشمن آمده بود تا این نارضایتی‌ها را به خیابان بکشاند، اما مردم با وجود نگرش‌های مختلف و تفاوت در اعتقادات، متحد و یکپارچه در کنار رهبری و نظام ایستادند، دل‌های آنان به دست خدا بود و او انسجامی آفرید که دشمن را مات و مبهوت ساخت به‌گونه‌ای که آمریکا و رژیم صهیونیستی اعتراف کردند در این حمله به اهدافشان نرسیده‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اصل قدرت و قوت ما در همین است و به همین دلیل استحکام این کشور بی‌نظیر است و هیچ کشور و نظامی در دنیا چنین استحکامی ندارد، چراکه تنها این نظام و کشور است که به خدا وابسته است و خداوند چنین نظامی را اداره می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha